Wij staan in voor uw stacaravan en de inkoop

✓ Binnen de 24 uur reactie

✓ Geen tussenpersoon

✓ Hulp bij het transport

Bij Stacaravanverkopen.be in Sint-Niklaas kunt u terecht als u een stacaravan heeft waar u van af wilt en dus iemand zoekt die zich bezighoudt met de inkoop van chalets. Wij hebben al jarenlang ervaring en weten dus exact welke occasie stacaravans wij nog kunnen doorverkopen. 

Wilt u een taxatie van uw stacaravan?

U heeft een stacaravan, wij zorgen voor de inkoop

Wilt u van uw stacaravan af en zoekt u iemand die gespecialiseerd is in de inkoop van vakantiehuisjes? Stacaravanverkopen.be kan u zeker en vast helpen. Als u interesse heeft om uw chalet te verkopen, komen wij graag eens een kijkje nemen. Wij bepalen de waarde van uw stacaravan, brengen de administratie in orde, zorgen voor het transport van uw stacaravan en storten het geld van uw chalet in de Ardennen of elders op uw rekening. Zo hoeft u zelf niets te doen en kunt u stiekem al uitkijken naar uw volgende investering. 

stacaravan

Bel ons voor de inkoop van uw stacaravan

Als u uw stacaravan al jaren niet meer gebruikt, zoekt u best iemand die kennis heeft over de inkoop van vakantiehuisjes. Neem dus snel contact op met Stacaravanverkopen.be en laat ons uw stacaravan naar waarde taxeren. Wij betalen u steeds een eerlijke prijs en zorgen zelf voor het transport van uw chalet. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 477 53 14 43 of een mail te sturen naar info@stacaravanverkopen.be. Online kunt u ook altijd het contactformulier invullen. U ontvangt van ons binnen de 24 uur een reactie op uw bericht. 

Contact formulier