Chalet verkopen in de Ardennen

✓ Binnen de 24 uur reactie

✓ Geen tussenpersoon

✓ Hulp bij het transport

Heeft u een Chalet die u graag wilt verkopen in de Ardennen? Wij helpen u graag om uw chalet snel en efficiënt te verkopen aan een mooie prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de taxatie van vakantiewoningen, dus wij betalen u steeds een eerlijke prijs. Als u contact opneemt met ons, bekijken we graag of we interesse hebben in uw chalet. 

Wilt u een taxatie van uw stacaravan?

Chalet verkopen in de Ardennen aan een eerlijke prijs

Heeft u een stacaravan met een vaste staanplaats? Of bent u in het bezit van een caravan met mogelijkheid tot transport? Laat het ons weten en we bekijken graag samen met u of we geïnteresseerd zijn. Wij hebben heel wat ervaring bij het verkopen en inkopen van een Chalet in de Ardennen. Bij onze onderneming zit u dan ook goed voor de verkoop van uw vakantiewoning aan een eerlijke prijs. Wij brengen alle administratie in orde en storten het gepaste geld op uw rekening.  

stacaravan

Bel of mail ons voor meer informatie

Heeft u interesse om uw Chalet in de Ardennen te verkopen aan een eerlijke prijs? Bel naar +32 477 53 14 43 of mail naar info@stacaravanverkopen.be als wij u kunnen helpen. Stacaravanverkopen.be in Sint-Niklaas werkt samen met verschillende transportbedrijven zodat het vervoer van uw chalet zeker geen probleem is. U kunt ons steeds bereiken via het online contactformulier

Contact formulier